Головата машина на Ботев Враца Валери Божинов бе категоричен, относно очакванията

...
Головата машина на Ботев Враца Валери Божинов бе категоричен, относно очакванията
Коментари Харесай

Треперете, Божинов си пожела загуба на ЦСКА от Левски с автогол

 Бижутера пред завръщане на Герена
Головата машина на Ботев Враца Валери Божинов бе безапелационен, по отношение на упованията си за идното дерби сред Левски и ЦСКА.

Новакът в Първа лига се изправи против " алените " в събота и загуби с 0:2. В дуела Валери си означи автогол, а по-късно изпусна и дузпа.

" Левски влиза с преимущество в този мач. В момента тимът играе доста добре. Аз споделих на момчетата от ЦСКА, че в случай че играят както против нас, ще имат огромни проблеми против Левски.

Като левскар поисквам на " сините " победа в събота, дай Боже, с автогол на ЦСКА. Така ще бъде най-сладко, както стана против нас ", разяснява Божинов, представен от " Тема Спорт ".

Преди дербито обаче на ЦСКА следва двубой от 1/16-финалите за Купата на България против Монтана.  Треньорът на " алените " Нестор Ел Маестро възнамерява промени в състава за тази среща.

Очаква се като титуляри да излязат Станислав Манолев и Евандро. Шанс измежду стартовите 11 ще получи също вторият вратар Данте Стипица, за който това ще е формален дебют, а по всяка възможност и бранителят Александър Дюлгеров. ЦСКА отпътува на лагер в Монтана с 21 играчи. Двубоят за купата с едноименния локален отбор е във вторник от 19:00 часа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР